Voorbereidingen Pinkster-ride 2018

Vandaag diverse voorbereidingen getroffen voor de RWP Pinkster-ride 2018.

In het kader van veiligheid en de “kwade aandacht” omtrent motorclubs en grote groepen motorrijders, gaan we een paar veranderingen toepassen tijdens onze rit.

Allereerst gaan we de groep verdelen in groepen van 30 rijders met één voorrijder in elke groep. Dit heeft de voordelen dat de groep zich iets gemakkelijker door het verkeer kan bewegen en een normaal tempo kan rijden, en zich op deze wijze gewoon aan de verkeersregels kan houden. Op deze manier zullen we een stuk minder irritaties veroorzaken bij onze medeweggebruikers, en de kans op problemen met justitie indammen.

Aangezien wij als RWP, jullie en het betreffende goede doel hier uiteraard niet bij gebaat is om in een kwaad daglicht te staan. We houden groepen van 30 rijders aan om toch het gevoel van een groep te houden. De groepen zullen allemaal met een kleine tussenruimte starten, zodat er evengoed wel gezellig samen bij de lunch nog even bij gekletst kan worden. Hierover volgt later uiteraard meer informatie.

Ook zullen wij meerdere voorrijders in moeten gaan zetten op deze manier. Daarom hebben we ook besloten om een voorinschrijving te starten. Iedereen die zich van tevoren inschrijft zal een klein presentje van ons krijgen als blijk van dank van onze kant. Deze voorinschrijving maakt het makkelijker voor ons zodat we weten met hoeveel groepen we ongeveer gaan rijden, en dus hoeveel voorrijders we nodig zullen hebben. Ook is het iets gemakkelijker ivm betrekking op de lunch wat inkopen betreft. Als we zomaar wat gokken en houden een hele hoop eten en drinken over dat vinden wij eeuwig zonde.

Jezelf aanmelden voor de rit kun je doen door een mail te sturen naar:

info@rwpnl.nl

Wij hopen dat jullie dit begrijpen en ons zullen steunen met dit nieuwe systeem. Het gaat hier tenslotte ook om jullie veiligheid. Voor ons is een mooie opkomst en eindbedrag natuurlijk belangrijk. Maar dat iedereen een mooie, gezellige dag heeft nog veel belangrijker. Ook willen wij dolgraag dat iedereen weer tevreden en heelhuids het thuisfront bereikt.

Bij voorbaat dank alvast voor jullie inzet en medewerking.
Met elkaar, voor elkaar.
Ride With Pride

Mvg de gehele crew RWP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Design Downloaded from free wordpress themes | free website templates | Free Web Icons.