Nagenieten oktober-ride 2018

Ride with Pride - Onze nieuwe mascotte?

Tja, en dan zit het er alweer op! De oktober ride 2018 had iets minder deelnemers dan de afgelopen keer met Pinksteren. Enerzijds kwam dat omdat een aantal clubs, en dus hun clubleden, eigen ritten hadden gepland. Ook het mogelijk minder weer speelden ons wat parten. Maar met 50+ rijders en geweldig mooi weer werd het desalniettemin een supergave dag. 

Stichting Vaarwens

634,00 voor Stichting Vaarwens

Zoals bekend reden we dit keer voor Stichting Vaarwens  een supermooi goed doel, waar we al met al dan toch maar weer mooi ruim €634,00 opgehaald. Daarmee hebben we deze mooie stichting geholpen richting hun 2e boot. En dat is mooi, want zoals ze aangeven, ‘Nee’  verkopen in iemand’s laatste week voelt slecht. En met een 2e boot kan men zoveel meer mensen een fijne laatste week met familie bieden. Allemaal heel hartelijk bedankt voor jullie donaties en ruimhartig omgaan met het wisselgeld bij de merchandising, we waren er helemaal doorheen!

(Ja, we gaan kijken of we ook t-shirts in damesuitvoering kunnen regelen 😉 

Op de TV

Foto-NH-NieuwsGeheel onverwacht kregen we tijdens de lunch te horen dat bij de volgend stop RTV-NH zou komen kijken en verslag leggen. Dat is goed voor Ride with Pride en de aandacht voor haar goede doelen dus dat was top. Onze Ton mocht in laatst rol als frontman voor Ride with Pride voor de camera. Dat ging hem natuurlijk weer prima af waarvoor weer onze dank Ton, je bent een kanjer! Klik hier om naar het artikel van RTV -NH te gaan. (opent in nieuw venster)

 

Hieronder de fotogalerij, onderaan de pagina een impressie-video van de oktober-ride 2018 😉

Iedereen bedankt!

Ton en Mirjam, bedankt!aOnze crew-member Michael Schulze (yup, that’s me) zette Ton en Mirjam totaal onverwacht in het zonnetje en bedankt hen beiden voor tomeloze inzet van afgelopen jaren. Voor hun moeite, stress, slapeloze nachten en Ton in het bijzonder voor vele kilometers in voorbereiding, voorbesprekingen met locaties, het voorrijden en al het vele voor- en uitzoekwerk. En met een speciale dank aan Mirjam voor het maken van de ritten, voorbereidingen en eeuwig geduld hebben ons en de routes als wij weer eens met een last-minute-puntje kwamen waardoor de route wéér aangepast moest worden. Again! En dat allemaal zonder mitsen, maren of morren!  Het was wel duidelijk dat ze dít niet verwacht hadden. Met een traan en lach namen ze hun dankwoord in ontvangst, vergezeld van 2 kleine tekenen van onze dankbaarheid. 

“Ton en Mirjam, heel hartelijk dank voor al jullie moeite, blijf zeker aangehaakt bij RWP maar voor nu mogen jullie heerlijk genieten van welverdiende rust!” 

De RWP crew verder bedankt iedereen voor het meerijden, de donaties, het nette weggedrag en de saamhorigheid. Applaus voor jezelf!

Ook bedanken we restaurant ‘De zingende Wielen’ waar we voor de zoveelste keer hartelijk welkom waren voor zowel start- als eindpunt. En ook het naastgelegen pompstation houdt dan altijd even rekening met onze groep. Hoe gaaf is dat!?

Verder is ook een bedankje op hun plaats voor Corina die zoals altijd weer een top-catering heeft neergezet met de complimenten voor de super geoliede doorloop. Ik heb er meerdere complimentjes over gehoord. Zonder Corina en haar hulp hadden we vandaag allemaal honger en dorst geleden. Chapeau Corina en meiden! Remko bedankt voor het maken van de foto’s en het heen en weer gerij van het ene punt naar het andere met ware doodsverachting om daar vooral maar vóór de groep aan te komen. Thx!

Ook weer een woord van dank voor Jacqueline, Ed , Stephan en Jordi (ons nieuwste Crewlid) voor het meerijden, voorrijden van de route, de veiligheid en een speciaal bedank voor Richard, de road captain dit keer, die vooraf zelfs overdadig grind van de verschillende kruisingen en rotondes heeft geveegd. Ik zeg; pure toewijding! Jullie allemaal hartelijk dank voor jullie inzet! 

Klik op de video hieronder voor een korte impressie van de oktober rit 2018

 

One Response to Nagenieten oktober-ride 2018

 1. Mirjam Brantenaar-Mehlbaum schreef:

  Perfect omschreven! Dank voor de mooie woorden.

  Genoten, gelachen en inderdaad een traan.
  Alles met liefde voor de goede doelen en de crew gedaan. En ook al zijn we afgezwaaid, we staan nog steeds achter RWP.

  Crew RWP jullie gaan er voor de pinksterride vast weer iets moois van maken!
  Dit keer wacht ik ook netjes af welk doel er uit de pot tevoorschijn komt, en wanneer alle info bekend is. Dat zal wel even wennen worden voor het aagje dat ik ben 😉.

  Liefs Mirjam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Design Downloaded from free wordpress themes | free website templates | Free Web Icons.